Je Gemeente Telt is gebaseerd op publieke data. Daarom vind je elke Vlaamse stad of gemeente terug op de website. Als lokaal bestuur kan je echter duiding geven bij de cijfers via de optionele module Je Gemeente Telt + of JGT+.

Met Je Gemeente Telt + ...

  • geef je duiding bij jouw meerjarenplan op de persoonlijke pagina voor jouw stad of gemeente.
  • zet je investeringen of projecten over meerdere jaren in de kijker en licht je de speerpunten van je beleid toe.
  • activeer je een intern platform waarop je administratie met niet-publieke data aan de slag kan.

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Neem contact op met ons, boek een demo in of herbekijk de webinar over de lancering.

Via een JGT+ licentie krijg je toegang tot een online module waarin je na een korte opleiding zelf projecten van jouw gemeente kan aanmaken, aanpassen en publiceren. Je geeft onder andere aan over welk budget het gaat, onder welke uitgaven categorie dit valt en gedurende welke periode er impact is op de begroting. Ten slotte voeg je een beschrijving en enkele foto’s of video’s toe.

Hoe ziet dit er nu uit? Ontdek de gepersonaliseerde pagina van de stad Eeklo.

Interesse of vragen? Neem contact op via info@jegemeentetelt.be.

Een stapje verder met het Bpart participatieplatform

Wil je je burgers ook betrekken bij het beleid, bijvoorbeeld voor het invullen van het meerjarenplan, het hertekenen van de openbare ruimte of het opstellen van een burgerbegroting?

Met het Bpart participatieplatform betrek je jouw inwoners bij het beleid. Ontdek het platform of laat je inspireren door projecten van onze partner Tree company in het district Antwerpen, Bonheiden, Geel, Lennik, Tremelo, Overijse, Eeklo en vele anderen!

Neem snel een kijkje op de website van Tree company, of neem vrijblijvend contact op om onze expertise en ervaring met burgerparticipatie te bespreken.

Boek hieronder zelf je online kennismaking in.